Brystrygg

Smerter i øvre del av ryggen mellom skulderbladene rammer svært mange av oss. Dette er kanskje ikke så rart når vi tenker på alt kontorarbeid som utføres i høyt tempo med runde skuldre, fremoverbøyd hode til telefon og nettbrett og anspente armer. Brystryggsmerter sprer seg ofte opp til nakken, ut i skuldre og armer eller frem til brystet, og kan ha mange årsaker. De vanligste årsakene til smerter i brystryggen er relatert til bevegelse, eller mangel på sådann, spesielt at man blir sittende over lang tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..