Hodepine

Årsak

Det er utallige former av hodepine og migrene, og årsakene er like mange. Felles for alle typene er at vi vil bli kvitt plagene så fort som mulig. Dette har ført til at det finnes mange medisiner for å dempe symptomene. Dette er bra, men fjerner ikke årsaken nødvendigvis.

Årsak til hodepine kan være at nakke og/eller ryggvirvler ikke klarer å støtte hodet på en tilstrekkelig måte, de har redusert bevegelighet og skaper økt belastning på muskler, nervebaner og blodforsyningen til hodet.

Behandling

Vi hos Kiropraktor Hetland vil undersøke om det er deler av ryggsøylen din som ikke beveger seg slik den skal.

Hvis årsaken til hodepinen din kommer fra nakke/rygg vil vi ved å normalisere og optimalisere ryggradens funksjon, gjøre at kroppen setter igang riktig reparasjonsprosesser, og dermed eliminere årsaken til hodepinen. I tillegg til dette vil vi gå inn på andre faktorer som kosthold, stress, trening og restitusjon som alle kan være en medvirkende årsak.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..