Kiropraktor Thomas Hetland

Thomas har 15 års erfaring som kiropraktor og er opptatt av å se hele mennesket i sammenheng med de fysiske utfordringene i kroppen. Utdannet som Doctor of Chiropractic ved Life University i USA i 2008 har han siden justert og veiledet mennesker i hele livsforøpet fra svangerskap, spedbarn, barn, unge, voksne og eldre. Thomas har hjulpet mennesker med isjas, prolaps, belastningsskader, tennisalbue, bekkenløsning, kolikk, sengevæting, svimmelhet, migrene, tinitus mm.

Tidligere har Thomas praktisert som frivillig i Den Dominikanske Republikk og jobbet på skolens klinikk Life University før han flyttet til Norge og praktiserte i Stavanger. Han er kjent for å være en travel kiropraktor som også stiller opp på hjemmebesøk om nødvendlig. Han er nå er på plass hos Sandnes eldste kiropraktorklinikk; Kiropraktor Hetland.

Å ta seg god tid til å forstå symptomene og årsaken til disse står sentralt hos Thomas Heltand, før han justerer de de delene som har en innvirkning på kroppens nervebaner som fører til unødvendige spenninger og blokeringer for kroppens sirkulasjon og balanse.

Når Thomas ikke er på jobb er han opptatt av å være hockey trener for to guttelag og dra så mye som mulig til Sirdalen for skikjøring i vintersesongen. Thomas har to gutter; Albert født 2009 og Gabriel født 2011.